Gheeraert Transport is ‘Transporteur van het Jaar’!

Zaakvoerders Peter & Stijn Gheeraert namen op 23 februari deze sterk begeerde trofee in ontvangst met de woorden: "Wat zijn we dankbaar en trots op ons dynamisch team van topmedewerkers!"
Lees meer »​

ICF Gent - Clubavond: Mijn bedrijfsplan: luxe of noodzaak? - 21 maart 2017

Als ondernemer bent u zich uiteraard bewust van de noodzaak van een goed bedrijfsplan. En ook van het feit dat u dit regelmatig moet updaten.
Lees meer »​

ICF Gent - Netwerkavond met Geert Gysel, Directeur ICF Gent - 7 maart 2017

Beste ,
Onze club is in de eerste plaats een netwerkclub, waarin onze leden centraal staan. Tijdens onze “club ontmoet club”-avond van 7 maart a.s. maken we dat meer dan ooit waar.
Lees meer »​

WTC Antwerp / Flanders - Lunchcauserie met Jacques Vandermeiren - 10 maart 2017

"De Haven 2017, 2018, 2019 ... de visie van de nieuwe CEO op de Antwerpse haven"
Lees meer »​

Verslag en foto's ontbijt(k)boek met Pieter Ballon

De stad van de toekomst, hoe ziet die eruit? Velen willen er meer over vernemen, want de zaal in Van der Valk Hotel te Oostkamp is goed gevuld voor dit ontbijt(k)boek. Geen wonder, want we hebben Pieter Ballon zijn visie gevraagd. Hij is professor aan de VUB en directeur bij iMinds, waar hij verantwoordelijk is voor smart city-activiteiten in Vlaanderen en Brussel.
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner met K. Van Gerven

Over dansende olifanten en meer…

Het talrijk opgekomen publiek werd warm ontvangen in de bar van de Crowne Plaza. Vele verhalen werden uitgewisseld. Toen we gevraagd werden om ons naar de meeting room te bewegen, liep de bar al snel leeg.
Lees meer »​

ICF Gent - Clubavond met Jan Smets, Gouverneur Nationale Bank - 7 februari 2017

"2017: welke economische (on)zekerheden?"

De voorzitter en raad van bestuur van ICF Gent nodigen u van harte uit voor de clubavond van 7 februari a.s. om 19u00 met Jan Smets, Gouverneur Nationale Bank.

Wordt 2017 een beter economisch jaar? In de VS wordt veel verwacht van belastingverlaging en investeringen, maar zijn die verwachtingen terecht?
Lees meer »​

Euler Hermes benoemt Henk Deraedt tot Director of Special Products and Banking Channel in België

In zijn nieuwe functie bij Euler Hermes - wereldmarktleider in kredietverzekeringen en een belangrijke speler in bonding - zal Henk nieuwe producten ontwikkelen en bestaande partnerships met de banken versterken.
Lees meer »​

Kantoor Vandelanotte op nieuwe locatie in Brugge

Het accountants- en auditkantoor Vandelanotte, in de Hanze vertegenwoordigd door Tom Vandenbroucke, is sinds begin december verhuisd naar de Torhoutse Steenweg 250, goed bereikbaar voor cliënten want dicht bij heel wat uitvalswegen. De toenemende groei van het kantoor maakte duidelijk dat het tijd werd voor iets nieuws.
Lees meer »​

ICF Gent - Nieuwjaarsevent - 31 januari 2017

2017 wordt een bijzonder jaar voor ICF Gent. De International Club of Flanders viert namelijk zijn 50ste verjaardag en op ons jaarlijks Nieuwjaarsevent geven we het startschot voor dit feestjaar.
Lees meer »​