Euler Hermes benoemt Henk Deraedt tot Director of Special Products and Banking Channel in België

In zijn nieuwe functie bij Euler Hermes - wereldmarktleider in kredietverzekeringen en een belangrijke speler in bonding - zal Henk nieuwe producten ontwikkelen en bestaande partnerships met de banken versterken.
Lees meer »​

Kantoor Vandelanotte op nieuwe locatie in Brugge

Het accountants- en auditkantoor Vandelanotte, in de Hanze vertegenwoordigd door Tom Vandenbroucke, is sinds begin december verhuisd naar de Torhoutse Steenweg 250, goed bereikbaar voor cliënten want dicht bij heel wat uitvalswegen. De toenemende groei van het kantoor maakte duidelijk dat het tijd werd voor iets nieuws.
Lees meer »​

ICF Gent - Nieuwjaarsevent - 31 januari 2017

2017 wordt een bijzonder jaar voor ICF Gent. De International Club of Flanders viert namelijk zijn 50ste verjaardag en op ons jaarlijks Nieuwjaarsevent geven we het startschot voor dit feestjaar.
Lees meer »​

WTC Antwerp | Flanders - Nieuwjaarsreceptie - 30 januari 2017

WTC Antwerp | Flanders nodigt u uit op de nieuwjaarsreceptie in de Antwerp City Brewery / Brouwerij De Koninck. Samen met de leden, sympathisanten... & contacten van het World Trade Center heffen wij samen het glas op een nieuw, succesvol jaar!
Lees meer »​

Verslag en foto's Nieuwjaarsreceptie De Hanze

De talrijke leden en andere vrienden van De Hanze hebben er duidelijk zin in om de aftrap van het nieuwe jaar in te luiden op onze jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie in het feestelijke kader van de Raadzaal in het Provinciaal Hof te Brugge.
Lees meer »​

Nieuwjaarsreceptie De Hanze - 12 januari 2017

De Hanze plant reis naar Silicon Valley

In het Provinciaal Hof op de Markt hield De Hanze vorige week donderdagavond zijn jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Marc Loeys verwelkomde er 210 genodigden en stond nog even stil bij het voorbije jaar met als uitschieter de eerste Hanzedag onder de noemer ‘It’s all about innovation’.
Lees meer »​

Alles verandert…

En weet je, de donkerste winterdagen hebben we ondertussen al achter de rug, dus dat zit goed.
Lees meer »​

Minou "heeft er zin in" als nieuwe schepen en dat belooft.

Tijdens de laatste gemeenteraad van het jaar heeft Minou Esquenet - Hanzelid en lid van onze Raad van Bestuur - de eed afgelegd als nieuwe schepen van Personeel, Tewerkstellingsbeleid, Sociale Economie en Landbouw in Brugge. Ze volgt in die functie Jos Demarest op.
Lees meer »​

Verslag en foto's Bezoek tentoonstelling "Voor God en Geld"

Zaterdag 10 december: onze culturele en tevens laatste activiteit van 2016.
Dit keer gaan we naar Gent om een activiteit bij te wonen samen met onze zusterorganisatie ICF Gent.
Lees meer »​

Zonder te snoeven, een boetiek om van te proeven!

Wijnliefhebbers wisten het natuurlijk al lang: Caves de Bordeaux is de absolute top. Maar in hun pas geopende 270 m2 hypermoderne winkelinrichting van de hand van Lieven Musschoot kan je je keuze maken uit nog meer aantrekkelijke namen.
Lees meer »​