Verslag en foto's vriendendinner L. Van Braekel

Bij aankomst op ons vriendendinner ‘American style’ is de aanblik vrolijk. De meesten staan druk pratend met een speciaal voor de gelegenheid alcoholvrij maar heel lekker aperitiefje in de hand. Kan best dat we door de lange aanloop naar de verkiezingen en alle media- & Trumpaandacht zowat aan ons USA-saturatiepunt toe zijn, want de opkomst is niet zo groot. Voordeel is dan weer dat we in de gezellige salonruimte van Crowne Plaza aan tafel kunnen aanschuiven.
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner i.s.m. JCI - N. Bearelle

Velen zullen het reclamespotje ‘Live the good life’ van Re-Vive kennen. Als we Nicolas Bearelle mogen geloven, zijn de woon- en werkprojecten die Re-Vive ontwikkelt, plaatsen waar het echt goed is om te leven: van oude verloederde industriële sites worden er dynamische stadskernen gecreëerd.
Lees meer »​

Verslag en foto's bezoek Vyncke te Harelbeke

We werden tussen 18h15 en 18h30 verwacht in het hoofdkantoor van Vyncke te Harelbeke. Een ongeluk met een paardentransport zorgde voor een ware uitdaging voor de gasten komende uit de regio Brugge. Niettemin bereikten de meesten vrij tijdig de plaats van afspraak. We werden direct feestelijk ontvangen met een glaasje bubbels en een hapje.
Lees meer »​

‘Berichten van onze leden over hun niet te missen activiteiten/events’

Op verzoek van menig lid zullen we voortaan ook jullie eerder commerciële berichten doorsturen onder een aparte rubriek ‘Berichten van onze leden over hun niet te missen activiteiten/events’.
Lees meer »​

ICF GENT - Clubavond i.s.m. Kring Prof. Dr. C. De Bruyne - 2 mei 2017

Op dinsdag 2 mei interviewt Lisbeth Imbo Dimitri Casteleyn over zijn boeken en over zijn switch van ondernemer naar auteur.
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner W. Meert

Alles begint altijd met een idee, het ene al wat stoutmoediger dan het ander. Alhoewel ze bij de Memorial Van Damme - de jaarlijks terugkerende atletiekwedstrijd, die al enkele malen verkozen is tot de beste atletiekmeeting ter wereld - alles zelf organiseren en het goed onder controle hebben, is dat ooit ook zo’n boud idee geweest.
Lees meer »​

Overname wijnhandel El Pozo

Begin deze maand heeft Hanzelid Stefaan De Vestele samen met zijn schoonbroer Koen Vandenbroucke de wijnhandel El Pozo overgenomen van Hans Depoortere.
Lees meer »​

Haven van Zeebrugge heeft nieuwe commercieel directeur

De nieuwe CCO is Emmanuel Van Damme. Hij loopt in de sporen van Vincent De Saedeleer, die jarenlang en met succes het commercieel departement voor zijn rekening nam. Vincent is van 2001 tot 2002 ook voorzitter van De Hanze geweest.
Lees meer »​

Foodprint Culinary Photo Award 2017

Elk jaar kan je als lezer van Foodprint stemmen op je favoriete foto via de website of tijdens de Horeca Expo. Vorig jaar ging Jignesh Jhaveri uit Indië met de titel aan de haal. Dit jaar blijft de Foodprint Culinary Photo Award 2017 in eigen land en is de winnaar niemand minder dan Bruno Couwenberg, lid bij De Hanze sedert maart 2015.
Lees meer »​