‘Berichten van onze leden over hun niet te missen activiteiten/events’

Op verzoek van menig lid zullen we voortaan ook jullie eerder commerciële berichten doorsturen onder een aparte rubriek ‘Berichten van onze leden over hun niet te missen activiteiten/events’.
Lees meer »​

ICF GENT - Clubavond i.s.m. Kring Prof. Dr. C. De Bruyne - 2 mei 2017

Op dinsdag 2 mei interviewt Lisbeth Imbo Dimitri Casteleyn over zijn boeken en over zijn switch van ondernemer naar auteur.
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner W. Meert

Alles begint altijd met een idee, het ene al wat stoutmoediger dan het ander. Alhoewel ze bij de Memorial Van Damme - de jaarlijks terugkerende atletiekwedstrijd, die al enkele malen verkozen is tot de beste atletiekmeeting ter wereld - alles zelf organiseren en het goed onder controle hebben, is dat ooit ook zo’n boud idee geweest.
Lees meer »​

Overname wijnhandel El Pozo

Begin deze maand heeft Hanzelid Stefaan De Vestele samen met zijn schoonbroer Koen Vandenbroucke de wijnhandel El Pozo overgenomen van Hans Depoortere.
Lees meer »​

Haven van Zeebrugge heeft nieuwe commercieel directeur

De nieuwe CCO is Emmanuel Van Damme. Hij loopt in de sporen van Vincent De Saedeleer, die jarenlang en met succes het commercieel departement voor zijn rekening nam. Vincent is van 2001 tot 2002 ook voorzitter van De Hanze geweest.
Lees meer »​

Foodprint Culinary Photo Award 2017

Elk jaar kan je als lezer van Foodprint stemmen op je favoriete foto via de website of tijdens de Horeca Expo. Vorig jaar ging Jignesh Jhaveri uit Indië met de titel aan de haal. Dit jaar blijft de Foodprint Culinary Photo Award 2017 in eigen land en is de winnaar niemand minder dan Bruno Couwenberg, lid bij De Hanze sedert maart 2015.
Lees meer »​

ICF Gent - De Tafel - donderdag 4 mei 2017

Onze eerstvolgende tafel organiseren we voor u op
donderdag 4 mei 2017 in Brasserie Solarium, Solariumdreef 7 - 9070 Destelbergen.
Lees meer »​

‘ASSIQUM kijkt vanuit ogen van sollicitanten’, zo lezen we in het VOKA-dossier over HR.

“Het is een verhaal over flexibiliteit en visie. Want ASSIQUM blijft bereikbaar voor elke kandidaat op weekdagen tot 20 uur, op zaterdagnamiddag en indien nodig ook zelfs op zondag”, vertelt Urbain Wauman, CEO en Bestuurder van De Hanze.
Lees meer »​

Minister-president Geert Bourgeois tapt in Sao Paulo de eerste Braziliaanse Brugse Zot van het vat

"Op termijn willen we een paar duizend hectoliters uitvoeren naar Brazilië", zegt CEO Xavier Vanneste van brouwerij De Halve Maan en tevens Hanze-lid.
Lees meer »​