Verslag en foto's ontbijt(k)boek Harry Demey

In tijden waarin kranten vol staan van negatieve gevolgen van disruptie (denk maar aan ING, AXA, etc.), is het zeer nuttig om ook eens stil te staan bij alle positieve gevolgen van dit maatschappelijk fenomeen. Disruptie bracht ons immers nieuwe mogelijkheden die nauwelijks nog weg te denken zijn: Google, Facebook, Uber, Tesla, Coolblue, etc.
Lees meer »​

ICF Gent - Clubavond - Herman Van de Velde - donderdag 20 oktober 2016

De Voorzitter en Raad van Bestuur van de International Club of Flanders heeft de eer en het genoegen u uit te nodigen voor de clubavond op donderdag 20 oktober 2016 met als spreker dhr. Herman Van de Velde.
Lees meer »​

ICF Gent - De Tafel - donderdag 3 november 2016

ICF Gent organiseert voor u haar eerstvolgende tafel op donderdag 3 november 2016 in restaurant Roots, in het culinaire Patershol.
Lees meer »​

ICF Gent - 8e Informele Top van Vlaanderen - maandag 7 november 2016

Op 7 november vindt de achtste Informele Top van Vlaanderen plaats. Als lid van ICF Gent en van De Hanze krijgt u de gelegenheid om deel te nemen aan dit event dat een unieke ontmoetingsplaats is voor decision makers uit de media, de culturele, economische en academische wereld van over heel Vlaanderen.
Lees meer »​

ICF Gent - Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent - dinsdag 15 november 2016

Op dinsdag 15 november 2016 vormt ’t Kuipke in Gent opnieuw de arena van de LOTTO ZESDAAGSE VLAANDEREN-GENT. ICF Gent haalt alles uit de kast om u een gevarieerd programma te serveren waarin topwielersport, spanning en entertainment een plaats krijgen.
Lees meer »​

ICF Gent - Clubavond - Rudi Vranckx - 4 oktober 2016

Al jarenlang brengt Rudi Vranckx voor het VRT- nieuws verslag uit vanuit diverse conflicthaarden. Met zijn lezing “Het gezicht van de oorlog” brengt Rudi Vranckx het verhaal over een odyssee die op 9/11 begint, tot ver voorbij de Arabische Lente leidt en tevens de recente aanslagen in Frankrijk en de antiterreuracties in eigen land belicht.
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner met Stefaan Lammertyn

Oproep tot actie via Social Media!

Het is een leuk weerzien na het zomerreces met een grote opkomst voor Stefaan Lammertyn, die sympathiek ingeleid wordt door Mieke Vandemoortele. Hij noemt zichzelf een evangelist.
Lees meer »​

Nog even genieten van de zomer ….

en vanaf september gaat De Hanze opnieuw van start met het volgende programma:
Lees meer »​

ICF GENT - Lunchcauserie met Erik Evrard - 6 september 2016

Digitale transformatie is een term die de laatste tijd alsmaar vaker gehoord wordt, en iedereen kent wel een aantal bekende bedrijven die met een “disruptief” digitaal zakenmodel de wereld veroveren. Maar wat betekent dit voor een lokale bedrijfsleider of zaakvoerder?
Lees meer »​

Tentoonstelling GNI-RI jul2016 gaat door in de kantoren van 2PM

Tijdens Nacht van het Zoute op 5 augustus zijn De Hanzeleden van 17u tot 24u van harte welkom op de tentoonstelling van Nick Ervinck, die doorgaat in de kantoren van 2PM in Knokke.
Lees meer »​