ICF Gent - Clubavond - Joan De Winne - 18 april 2017

Leiderschap vandaag: back to basics

Joan De Winne zal op 18 april a.s. -in een interactieve sessie- stilstaan bij wat nog altijd een taboe lijkt te zijn: de medeverantwoordelijkheid van leidinggevenden voor het welbevinden van mensen in hun werk.
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner i.s.m. Voka - gastspreker Erik Van Looy

Crowne Plaza lijkt bij onze aankomst wel Crowded Plaza en wij worden naar de ruime Burghzalen geleid, wat betekent dat de opkomst groot is. We zijn dan ook in goed gezelschap met niemand minder dan de presentator van De Slimste Mens ter Wereld. Na een uitgebreid receptiemoment wordt Erik Van Looy ingeleid door zijn vriend Francis Loonis, onze penningmeester bij De Hanze (de leukste penningmeester ter wereld zo mag blijken).
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner - Lucas De Man

Lucas De Man wordt gemoedelijk ingeleid door zijn broer Pieter-Jan en met zijn natuurlijk entertaintalent heeft Lucas algauw heel de zaal in de ban. Hij verklapt ons nederig vereerd te zijn met onze uitnodiging, als hij de klinkende namen bekijkt van zijn fellow gastsprekers die hem al voor gingen.
Lees meer »​

Gheeraert Transport is ‘Transporteur van het Jaar’!

Zaakvoerders Peter & Stijn Gheeraert namen op 23 februari deze sterk begeerde trofee in ontvangst met de woorden: "Wat zijn we dankbaar en trots op ons dynamisch team van topmedewerkers!"
Lees meer »​

ICF Gent - Clubavond: Mijn bedrijfsplan: luxe of noodzaak? - 21 maart 2017

Als ondernemer bent u zich uiteraard bewust van de noodzaak van een goed bedrijfsplan. En ook van het feit dat u dit regelmatig moet updaten.
Lees meer »​

ICF Gent - Netwerkavond met Geert Gysel, Directeur ICF Gent - 7 maart 2017

Beste ,
Onze club is in de eerste plaats een netwerkclub, waarin onze leden centraal staan. Tijdens onze “club ontmoet club”-avond van 7 maart a.s. maken we dat meer dan ooit waar.
Lees meer »​

WTC Antwerp / Flanders - Lunchcauserie met Jacques Vandermeiren - 10 maart 2017

"De Haven 2017, 2018, 2019 ... de visie van de nieuwe CEO op de Antwerpse haven"
Lees meer »​

Verslag en foto's ontbijt(k)boek met Pieter Ballon

De stad van de toekomst, hoe ziet die eruit? Velen willen er meer over vernemen, want de zaal in Van der Valk Hotel te Oostkamp is goed gevuld voor dit ontbijt(k)boek. Geen wonder, want we hebben Pieter Ballon zijn visie gevraagd. Hij is professor aan de VUB en directeur bij iMinds, waar hij verantwoordelijk is voor smart city-activiteiten in Vlaanderen en Brussel.
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner met K. Van Gerven

Over dansende olifanten en meer…

Het talrijk opgekomen publiek werd warm ontvangen in de bar van de Crowne Plaza. Vele verhalen werden uitgewisseld. Toen we gevraagd werden om ons naar de meeting room te bewegen, liep de bar al snel leeg.
Lees meer »​

ICF Gent - Clubavond met Jan Smets, Gouverneur Nationale Bank - 7 februari 2017

"2017: welke economische (on)zekerheden?"

De voorzitter en raad van bestuur van ICF Gent nodigen u van harte uit voor de clubavond van 7 februari a.s. om 19u00 met Jan Smets, Gouverneur Nationale Bank.

Wordt 2017 een beter economisch jaar? In de VS wordt veel verwacht van belastingverlaging en investeringen, maar zijn die verwachtingen terecht?
Lees meer »​