ICF Gent - World Soundtrack Awards Gala - 18 oktober 2017

Op woensdag 18 oktober kunt u genieten van het exclusieve World Soundtrack Awards Gala dat u bijwoont in het gezelschap van grote componisten, ander internationaal talent en protocolair publiek (Port of Ghent, subsidiërende overheden, …).
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner met Johan Thijs

Voor Johan Thijs, topman van KBC Group, zijn de leden talrijk opgekomen. Tijdens het aperitief in de bar van Crowne Plaza heerst er een gezellige drukte met al wat voorbeschouwingen over de bewogen geschiedenis van de banken de laatste jaren.
Lees meer »​

ICF Gent - Clubavond met Filip Lemaitre - 19 september 2017

"Human-sociaal-marketing: babyboomers"

Op 19 september a.s. zal de heer Filip Lemaître een boeiende lezing geven in ICF Gent over babyboomers. Net geen één op vier Belgen zijn babyboomers. Vijftigers en zestigers waarvan de jongste nog enkele jaren aan de slag blijven terwijl de anderen genieten van la vida señora.
Lees meer »​

ICF Gent - Clubavond - Luc Vansteenkiste - 5 september 2017

"Economisch politiek: Marshall plan van Wallonië"
Lees meer »​

Overlijden Marc Detavernier

Met verdriet melden wij u het overlijden van de heer Marc Detavernier.

Marc werd geboren op 14 januari 1939 en is op 23 augustus 2017 overleden.
Lees meer »​

Herfst- en winteractiviteiten

Na de Happy Hour van 31 augustus schakelt De Hanze weer in normale werkmodus met het volgende programma.
Lees meer »​

Niet te missen: Happy Hour op 31 augustus van 19 tot 20 uur

De zomerstop van de activiteiten van De Hanze loopt op zijn laatste benen en september lonkt al om de hoek om er weer volledig in te vliegen.
Lees meer »​

Luc Vermeersch (Helbig, De Leite) wil iedereen goesting geven om te ondernemen

Hanzelid Luc Vermeersch, CEO van Helbig, kennen we als een erg gedreven persoonlijkheid en als bedrijfsleider legt hij de lat bijzonder hoog voor ethisch of mensgedreven ondernemerschap. Begin juli stelde hij in Ruddervoorde zijn aangenaam te lezen pocketboek ‘Ondernemen met hoge goesting en met hoge gisting’ voor, waarin hij zijn visie op het leiden van een bedrijf uit de doeken doet.
Lees meer »​

Goddeeris Industrial Piping nv sleepte de “Dag van de Medewerker 2017” in de wacht, uitgereikt door Unizo

‘Firma Goddeeris legt werknemers in de watten’ zo lezen we in de media. Goede en gemotiveerde medewerkers vormen de fundamenten van elke onderneming en Hanzelid Jan Goddeeris samen met zijn medewerkers waren als firma natuurlijk meer dan trots met deze lauwering.
Lees meer »​