Acomo, de moederholding van SNICK EUROINGREDIENTS NV, versterkt haar marktpositie in noten en zuidvruchten met de acquisitie van Delinuts

In 2009 verkocht Hanzelid en past-voorzitter Philippe Snick zijn bedrijf SNICK EUROINGREDIENTS NV aan het Nederlandse ACOMO, beursgenoteerd, marktleider en wereldwijd trader in specerijen, kruiden, noten, eetbare zaden, thee en voedingsingrediënten. Philippe is nog steeds de CEO van zijn voormalig bedrijf.
Lees meer »​

Groep ADMB officieel ‘Gold’ partner van BOIC voor periode van vier jaar

Het aantal Belgen in de Top-8 op de Olympische Spelen beduidend verhogen, dat is de visie van het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité). De Top-8 is het aantal Belgische atleten in de wereldtop op de Olympische Spelen. BOIC streeft hierbij naar excellentie en na het succes van Rio 2016 naar extra inkomsten uit partnerships.
Lees meer »​

Nieuwe HR-manager van ICO Terminals

Eind april is Hanzelid Philippe Bogaerts als HR-manager van International Car Operators met pensioen gegaan en dit na 43 jaar actief te zijn in de havensector, zowel in containers als roro, in Antwerpen als Zeebrugge en onder meer bij Hessenatie en later ICO. Hij is er ook een diplomatische bruggenbouwer geweest tussen Antwerpen en Zeebrugge. Philippe is ook al sinds 2000 lid bij De Hanze.
Lees meer »​

ICF Gent - Clubavond met Hilde Vautmans - 6 juni 2017

“De toekomst van Europa in het licht van actuele topics”

Op de vooravond van haar vijftigste verjaardag is de Europese Unie (of de EEG zoals ze bij haar oprichting heette) nog steeds brandend actueel. Geen dag gaat voorbij of we worden geconfronteerd met de talrijke uitdagingen die op haar afkomen.
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner L. Van Braekel

Bij aankomst op ons vriendendinner ‘American style’ is de aanblik vrolijk. De meesten staan druk pratend met een speciaal voor de gelegenheid alcoholvrij maar heel lekker aperitiefje in de hand. Kan best dat we door de lange aanloop naar de verkiezingen en alle media- & Trumpaandacht zowat aan ons USA-saturatiepunt toe zijn, want de opkomst is niet zo groot. Voordeel is dan weer dat we in de gezellige salonruimte van Crowne Plaza aan tafel kunnen aanschuiven.
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner i.s.m. JCI - N. Bearelle

Velen zullen het reclamespotje ‘Live the good life’ van Re-Vive kennen. Als we Nicolas Bearelle mogen geloven, zijn de woon- en werkprojecten die Re-Vive ontwikkelt, plaatsen waar het echt goed is om te leven: van oude verloederde industriële sites worden er dynamische stadskernen gecreëerd.
Lees meer »​

Verslag en foto's bezoek Vyncke te Harelbeke

We werden tussen 18h15 en 18h30 verwacht in het hoofdkantoor van Vyncke te Harelbeke. Een ongeluk met een paardentransport zorgde voor een ware uitdaging voor de gasten komende uit de regio Brugge. Niettemin bereikten de meesten vrij tijdig de plaats van afspraak. We werden direct feestelijk ontvangen met een glaasje bubbels en een hapje.
Lees meer »​

‘Berichten van onze leden over hun niet te missen activiteiten/events’

Op verzoek van menig lid zullen we voortaan ook jullie eerder commerciële berichten doorsturen onder een aparte rubriek ‘Berichten van onze leden over hun niet te missen activiteiten/events’.
Lees meer »​

ICF GENT - Clubavond i.s.m. Kring Prof. Dr. C. De Bruyne - 2 mei 2017

Op dinsdag 2 mei interviewt Lisbeth Imbo Dimitri Casteleyn over zijn boeken en over zijn switch van ondernemer naar auteur.
Lees meer »​