Overlijden moeder Chantal Geneyn

Met droefheid melden wij u het overlijden van mevrouw Godelieve Deldime, moeder van Hanzelid Chantal Geneyn.
Lees meer »​

Verslag en foto's bedrijfsbezoek Pattyn Packing Lines

Voor ons bedrijfsbezoek is De Hanze dit keer talrijk aanwezig op het industrieterrein De Blauwe Toren in de vernieuwde kantoren van Pattyn te Brugge. De familie Pattyn doet de ontvangst en brengt ons naar de evenementenruimte waar Stan Pattyn van wal steekt met een presentatie over de geschiedenis van het familiebedrijf.
Lees meer »​

Wulf & Meester is vanaf 15 oktober de nieuwe naam voor Immo Project.

Hanzelid Nico Dewulf en zijn partner Valerie De Meester pakken gelijktijdig met deze nieuwe naam ook uit met een bijhorende huisstijl. Eén en ander kadert in een betere positionering binnenin het marktsegment waarin ze reeds jaren actief zijn.
Lees meer »​

ICF Gent - 15e Sport & Business avond met Koen De Brabandere secr.-gen. Kon.Belgische voetbalbond

Voetbal is emotie en passie.
Management van een voetbalorganisatie is passie.

Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner K. Dejonckheere

Private Equity kijkt op vandaag anders naar uw bedrijf dan vroeger…

Koen Dejonckheere, CEO GIMV, stond ons al bij het begin van de avond op te vangen beneden aan de trap van de Crowne Plaza. Het was de voorbode van een uiterst interessante avond met een unieke inkijk in de denkwereld van de GIMV, één van de belangrijkste Private Equity spelers in Vlaanderen.
Lees meer »​

Verslag en foto's ontbijt(k)boek Hans Bourlon

Op donderdag 5 oktober hadden wij Hans Bourlon als spreker te gast voor een ontbijt(k)boek.
Hans Bourlon is bij een breed publiek bekend als mede-oprichter en het zakelijke brein achter het succesvolle bedrijf Studio 100. Een echte schrijver is Bourlon niet. Enkele jaren geleden werd hij door De Tijd gevraagd om op regelmatige basis een column te schrijven voor de weekendkrant. Een 50-tal van deze columns werden wat herschreven, gebundeld en van bindteksten voorzien tot het vlot leesbaar boek ‘
Lees meer »​

ME Technics, alle energiezuinige technieken onder één dak!

Om een nog completer dienstengamma te kunnen aanbieden, hebben Multiclima-Ferlin en Het Energiehuis de krachten gebundeld. Hiertoe hebben ze de nieuwe vennootschap ME Technics BVBA opgericht, zo vernemen we van Hanzelid Johan Vansteelandt, zaakvoerder bij ME Technics.
Lees meer »​