Berichten van onze leden over hun niet te missen activiteiten/events

Met de start van de lente nodigen een paar van onze leden u uit op een 'opendeur'!
Meer info kan u via de onderstaande links nalezen.
Lees meer »​

Overlijden Hanzelid Sofie Vandierendonck

Met grote droefheid melden wij u het overlijden van ons lid Sofie Vandierendonck.
Lees meer »​

Verslag en foto's bedrijfsbezoek BMT Aerospace

BMT Aerospace. Een te weinig bekende parel in onze achtertuin …

Temidden het industrieterrein Kampveld te Oostkamp ligt een verborgen parel. We werden bij BMT Aerospace van harte ontvangen door CEO Koen Devolder (clublid van De Hanze), samen met zijn gedreven equipe. Bij het binnenkomen werden we al snel een glaasje aangeboden, alcoholisch voor zij die het wensten, een mooie non-alcoholische cocktail voor de anderen. Deze laatste had trouwens opmerkelijk veel succes … We konden in een aangen
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner met Vincent Mannaert - CEO Club Brugge

'Voetbal in een bedrijfseconomische context’

Na een pittige en anekdotische inleiding van onze past-voorzitter Philippe Snick, bekent Vincent Mannaert overduidelijk geamuseerd dat hij zelden origineler geïntroduceerd werd.

Vincent begint zijn uiteenzetting voor een talrijk opgekomen publiek met een feestelijk feit: dag op dag 7 jaar geleden ging hij als CEO voor Club Brugge aan de slag nadat hij dezelfde functie had vervuld bij Zulte-Waregem.
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner met Dieter Dewulf

Op donderdag 15 februari hadden we Dieter Dewulf, directeur Toerisme Brugge, als gastspreker op bezoek. Geert Messens, lid van het Dagelijks Bestuur van De Hanze, verwoordt het meteen correct in zijn inleiding: “In Brugge hebben we allemaal met toerisme te maken.”
Lees meer »​

Verslag en foto's Nieuwjaarsreceptie De Hanze - 8 februari 2018

De Hanze 40 jaar jong
Alive and Kicking
Op naar het volgende decennium

Lees meer »​

ICF Gent - Clubavond - Gastspreker Ambassadeur van Portugal - 6 februari 2018

Op dinsdag 6 februari ontvangen we een spreker van formaat! Ambassadeur van Portugal Antonio Vasco Alves Machado vertelt ons over zijn Portugal. Recent nog beschouwd als het lelijk eendje in de Europese economische vijver, heeft het zich in alle stilte getransformeerd tot een fiere Europese zwaan. Leer meer over de stijgende koopkracht, de toenemende export en de groei van het toerisme, terwijl staatstekorten onder controle blijven.
Lees meer »​

SAVE THE DATE - De Hanzedag 2e editie - "It's all about Innovation" - 8 november 2018

Na het grote succes van 'De Hanzedag 2016' organiseert De Hanze op 8 november 2018 opnieuw haar tweejaarlijks event rond innovatie met boeiende sprekers uit de academische en bedrijfswereld.
Lees meer »​

ICF Gent - Lichtfestival Gent - 31 januari 2018

Op 31 januari brengt ICF samen met Lichtfestival Gent het nodige licht naar de donkere winterdagen. Geniet van mysterieuze lichtsculpturen, spectaculaire projecties en creatieve installaties van nationale en internationale kunstenaars.
Lees meer »​

Verslag en foto's ontbijt(k)boek Luc Vermeersch

Op donderdag 18 januari was het tijd voor het eerste Ontbijt(k)boek van het nieuwe werkjaar. Ons Hanze-lid Luc Vermeersch kwam er zijn boekje ‘Ondernemen met hoge goe(i)sting’ voorstellen. De voorzitter leidt hem in. Luc is ondernemer en bij ons lid sinds 2004.
Lees meer »​