Verslag en foto's vriendendinner met Randall Lesaffer

Het werd deze keer een lang aperitiefmoment op het terras van Hotel/Restaurant Weinebrugge. Blame it on… het uitzonderlijk prachtige zomerweer op een avond midden in april en het goede gezelschap uiteraard.
Lees meer »​

Port of Zeebrugge / MBZ organiseert “Summit of Bruges” – 17 mei 2018

Op 17 mei 2018 organiseert Port of Zeebrugge / MBZ nv de ‘Summit of Bruges’, zo vernemen wij van Managing Director en tevens Hanzelid ir. Joachim Coens.

Hoe bereiden we ons voor op de toekomst als haven, samen met onze stakeholders? Hoe kunnen havenbedrijven en innovatieve spelers in de regio interageren en hoe kunnen ze elkaar versterken?
Lees meer »​

ICF GENT - Clubavond - Ivan De Vadder - 26 april 2018

"Het verdriet van België"

In Het Verdriet van België onderzoekt Ivan De Vadder of het verwijt, dat ons land een failed state is, klopt met de werkelijkheid. Dat ons land, omwille van haar ingewikkelde structuren, niet efficiënt genoeg functioneert, is een verwijt dat ons land vaak krijgt in het buitenland.
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner Erwin Van Osta

Wanneer we vroeger dan anders aankomen in Crowne Plaza, staan er al heel wat leden te popelen voor de speeddating (https://photos.app.goo.gl/Atow0LE89u8lg2to1) waar we telkens 3 minuten hebben voor een babbel. 3 minuten is voor een aantal bijzonder kort en dus wat wennen, maar achteraf toonde iedereen zich zeer enthousiast met de vraag om dit in de toekomst zeker te herhalen. De leden die niet wensten deel te nemen aan de speeddating genieten ondertussen in de bar van de traditionele receptie.
Lees meer »​

Nieuwe website voor De Hanze

De Hanze gaat investeren in een nieuwe website. De viering van het 40-jarig bestaan is de perfecte stimulans en er werd ondertussen al een RFP (request for proposal) opgemaakt.
Lees meer »​

Congresbureau Meeting in Brugge in de spotlights!

In het maartnummer van VOKA Ondernemers werd Meeting in Brugge in de spotlights gezet. Meeting in Brugge wordt gemanaged door Hanzelid Sarah Cornand.
Lees meer »​

Innovatiecentrum wordt Team Bedrijfstrajecten vzw

De 5 provinciale Innovatiecentra bundelen op 1 april 2018 de krachten en worden Team Bedrijfstrajecten vzw.
Lees meer »​

UNU-CRIS - Voordracht Professor David Mallone - 15 mei 2018

Ons medelid van De Hanze, Anthony Antoine, bracht ons op de hoogte van een boeiend debat dat zal plaatsnemen in de Gotische Zaal van het Brugse stadhuis.
Lees meer »​

SAVE THE DATE: De Hanzedag 2e editie - "It's all about innovation" - 8 november 2018

Met de organisatie van De Hanzedag wil businessclub De Hanze ten volle haar voortrekkersrol waarmaken als netwerkplatform dat niet alleen zakelijke contacten stimuleert maar ook economische ontwikkeling bevordert.
Lees meer »​