Verslag en foto's vriendendinner - Viering De Hanze 40 jaar!

De Hanze viert haar 40-jarig bestaan, in stijl
Met (bijna) 360° zicht op de toekomst!
Doen we, wat we zelf doen, ook beter?
Lees meer »​

Dromen – Durven – Doen

“Begin juli begint de reis van ons leven. Wie dit wil, kan ons volgen via onze reisblog. Hiervoor volstaat het in te loggen op onze website www.patriek-hilde-ruben.be en in te schrijven op onze nieuwsbrief (icoontje rechtsboven). Je zal dan via het mailadres notification@tangatanga.com een bevestiging krijgen dat je bent ingeschreven. De maandelijkse nieuwsbrief zal ook via dit mailadres verspreid worden!”
Lees meer »​

Verslag en foto's bezoek Triënnale Brugge

Op zaterdag 9 juni waren we met niet minder dan 82 deelnemers ingeschreven en aanwezig voor een bezoek aan de Triënnale.

Om 10.30 uur stipt was iedereen paraat in de hall van Crowne Plaza en konden we dankzij de perfecte organisatorische voorbereiding van Carine onder begeleiding van 4 gidsen, waaronder ons lid Mieke Vandemoortele, vertrekken voor een 2 uur durende ontdekking van Brugge als vloeibare stad.
Lees meer »​

Overlijden Hanzelid Nathalie Clybouw

Met droefheid melden wij u het overlijden van ons lid Nathalie Clybouw.
Bij De Hanze vertegenwoordigde Nathalie het bedrijf Clynvest.

Lees meer »​

1914-'18, de Slag om de Noordzee

Via Gouverneur Carl Decaluwé, tevens lid bij De Hanze, ontvingen we volgende info over deze unieke tentoonstelling.
Lees meer »​

ICF Gent - Clubavond met Andries Gryffroy - 14 juni 2018

“Wat nu met het energiepact?”

Gloeiend actueel en iedereen aanbelangend: de uitdagingen op het vlak van onze energie-bevoorrading en de klimaatdoelstellingen zijn enorm.
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner i.s.m. JCI - Abigail Levrau

Professor dr. Abigail Levrau, Research Director bij Guberna, het Belgisch Instituut voor Bestuurders, begon haar uiteenzetting met een mooi kunstwerk. Reeds in de renaissance had de Italiaanse kunstenaar Lorenzetti een allegorische afbeelding gemaakt van wat goed en slecht governance was. De moraliteit van het bestuur werd toen al in vraag gesteld: het corrupt bestuur versus het ethisch bestuur.
Lees meer »​

Uitbreiding parketzaken via overname Jadoul en Ado

en dan hebben we het over Hanzelid Jan Hillewaert, die ons meldt nu ook de handelszaken in parketvloeren JADOUL te Brussel en ADO Parketvloeren te Kontich te hebben overgenomen.
Lees meer »​

Devroe & Partners overtreft De Hanze met een 50-jarig jubileum

In 1968 is Kris Devroe gestart als verkoopadviseur. De activiteiten werden verder uitgebouwd naar advies rond verkoop en marketing. Kris Devroe is ook vele jaren lid geweest van De Hanze.
Lees meer »​

Verslag en foto's bedrijfsbezoek VEOS

We werden vroeger dan normaal verwacht en dat op een andere locatie dan gewoonlijk. Voor een bedrijfsbezoek is dit natuurlijk niet abnormaal, maar voor sommige aanwezigen toch duidelijk een uitdaging. We werden niettemin met z’n allen zeer hartelijk ontvangen bij Veos in Zwevezele (http://www.veos.be/).
Lees meer »​