Verslag en foto's vriendendinner i.s.m. Voka - Lieven Danneels

Ingeleid door Ludo Lievens, Regiovoorzitter van VOKA Brugge, neemt Lieven Danneels een vliegende start in zijn uiteenzetting over Televic en de rol die innovatie inneemt.
Lees meer »​

Nieuw standingvol kantoorgebouw voor ICO in de haven van Zeebrugge

Onder de vleugels van de Japanse groep NYK werd in 2006 het nieuwe bedrijf International Car Operators (ICO) opgericht. Onder de deskundige leiding van CEO, Marc Adriansens, tevens Hanze-lid, groeide ICO uit tot een grote speler en vaste waarde in de havens van Zeebrugge en Antwerpen. Met 1250 werknemers en 100 miljoen euro toegevoegde waarde in Zeebrugge en Antwerpen draagt ICO flink bij tot de Vlaamse economie.
Lees meer »​

Advionics neemt deel aan Open Bedrijvendag

Advionics, het Oostkamps bedrijf waar ons Hanzelid Jan Bonte CEO is, heeft een hele geschiedenis achter de rug. Uiteindelijk is het in 2014 door een managementbuy-out een op zich staand bedrijf geworden. Jan Bonte runt Advionics samen met Nico Strynck die fungeert als CFO en ook deelnam aan de MBO.
Lees meer »​

Brugs advocatenkantoor lanceert primeur met online advocatenkantoor

Dat onze Hanzeleden ook begaan zijn met digitalisatie en innovatieve projecten bewijst het initiatief van Hanzelid Ivan Coppens van het Brugs advocatenkantoor Theoma.
Lees meer »​

Gepassioneerd op zoek naar gepast vastgoed

Nico Dewulf, lid van De Hanze, is vastgoedmakelaar van het Brugse kantoor Wulf&Meester. Vanuit zijn expertise en kennis van vastgoed heeft Nico besloten om de uitdaging aan te gaan en met Wulf&Meester deel te nemen aan het TV-programma ‘Huizenjagers’ op Vier.
Lees meer »​

Berichten van onze leden over hun niet te missen activiteiten/events

GUBERNA organiseert ‘De dag van de Bestuurder’

Ondernemerschap en bestuur gaan hand in hand

Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner met Marion Debruyne

Take the lead in the 3-D world

Mevrouw Debruyne is zelf afkomstig uit Torhout en woonachtig te Roeselare, maar ze begon haar betoog met een woordje uitleg over Vlerick Business School (VBS).
Lees meer »​

Het nieuwe gebouw van SPIE in Aalter is een voorbeeld van hoe SPIE werkt voor klanten

Op 3 september werd de eerste spadesteek verricht voor het nieuwe gebouw van SPIE in Aalter dat in oktober 2019 afgerond moet zijn. Met de nieuwe site wil SPIE Belgium een werkplek creëren die een weerspiegeling is van de efficiënte en verantwoordelijke manier waarop ze werkt voor haar klanten.
Lees meer »​

Op 10 september 2018 smelten ADMB, Provikmo en Zenito samen tot Liantis

Onder Liantis bundelen ADMB, Provikmo en Zenito voortaan hun krachten als ‘Compagnon de route’ voor een geïntegreerde aanpak op maat van al wie onderneemt of mensen tewerkstelt.
Lees meer »​

25 jaar Snick EuroIngredients met kennis & kunde als sleutel tot succes

In 1993 startte Philippe Snick, voormalig voorzitter van De Hanze, als voedingstechnoloog en flavourist zijn eigen bedrijfje als agent in voedingsadditieven en flavour consultant.
Lees meer »​