Verslag en foto's nieuwjaarsreceptie 10 januari 2019

“Een tikkeltje chauvinisme” en “een gezonde dosis waakzaamheid”… hand in hand
Lees meer »​

Wim Henneman nieuwe voorzitter van De Hanze!

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van businessclub De Hanze werd in het Provinciaal Hof nieuwbakken voorzitter Wim Henneman aan de leden voorgesteld.
Lees meer »​

Nieuwjaarsreceptie De Hanze - 10 januari 2019

Wim Henneman nieuwe voorzitter van De Hanze!
Lees meer »​

Beste wensen voor 2019!!

Nog enkele weken en 2018 is voltooid verleden tijd. Een nieuw jaar staat te trappelen om te starten.

2019 wordt het jaar van een harde of zachte Brexit, van de verkiezingen maar ook van een nieuwe voorzitter voor De Hanze.
Lees meer »​

Beste wensen voor 2019!!

Beste vrienden van De Hanze,

Nog enkele weken en 2018 is voltooid verleden tijd. Een nieuw jaar staat te trappelen om te starten.
Lees meer »​

Verslag en foto's ontbijt(k)boek D. Safai

Dit ontbijt(k)boek van De Hanze was met de 50ste editie een feestelijke bedoening met knallende champagne! Past voorzitter Francis Callewaert schetste het verhaal vanaf de geboorte in 2003 tot deze 50ste editie. Een succesvol initiatief dat tot op vandaag nog steeds de verwachtingen inlost en zijn vast publiek heeft.
Lees meer »​

Verslag en foto's bedrijfsbezoek L.Capitan

We werden bij aankomst al direct zeer goed ontvangen bij L.capitan ( https://www.lcapitan.be/nl ). Een welkomstcomité van medewerkers toonde ons de weg naar een assortiment gezonde drankjes, aangeboden in afwachting van de start van de avond.
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner J. Bury

Vlaanderen: wereldspeler in ‘champions league’ van de biotech

Jo Bury, apotheker van opleiding, is reeds 23 jaar CEO van het VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie). Maar hoe komt het dat het VIB de ‘Champions League van de biotech’ genoemd wordt?
Lees meer »​

Verslag en foto's ontbijt(k)boek Ives De Saeger

Op donderdag 18 oktober waren we nog eens te gast in onze vertrouwde locatie in Oostkamp voor een ontbijt(k)boek met Ives De Saeger als gastspreker. Hij kwam zijn boek ‘De puberende leider’ toelichten. Ives houdt zich bezig met de implementatie van efficiënte en succesvolle automatisering van bedrijfsprocessen. In zijn boek gaat hij op zoek naar de vraag wat een bedrijf echt volwassen maakt. Hij hanteert hierbij opvoedingsmodellen voor pubers in bedrijfssituaties.
Lees meer »​

Value Square, befaamde Belgische Asset Manager

Via Wim Henneman, Hanzelid en partner van Value Square, vernemen we dat een nauwe samenwerking is ontstaan met Belfius. Value Square is één van de 3 befaamde Belgische Asset Managers die vanaf oktober instaan voor een uitbreiding met duurzame fondsen in het kader van de nieuwe KITE-levensverzekeringen. Dit past in de Belfius aanpak om voortaan onder éénzelfde contract een ruime selectie van gediversifieerde tak 23-fondsen aan te bieden. Deze bestaan uit diverse activaklassen, sectoren, regio's,
Lees meer »​