Het nieuwe gebouw van SPIE in Aalter is een voorbeeld van hoe SPIE werkt voor klanten

Op 3 september werd de eerste spadesteek verricht voor het nieuwe gebouw van SPIE in Aalter dat in oktober 2019 afgerond moet zijn. Met de nieuwe site wil SPIE Belgium een werkplek creëren die een weerspiegeling is van de efficiënte en verantwoordelijke manier waarop ze werkt voor haar klanten.
Lees meer »​

Op 10 september 2018 smelten ADMB, Provikmo en Zenito samen tot Liantis

Onder Liantis bundelen ADMB, Provikmo en Zenito voortaan hun krachten als ‘Compagnon de route’ voor een geïntegreerde aanpak op maat van al wie onderneemt of mensen tewerkstelt.
Lees meer »​

25 jaar Snick EuroIngredients met kennis & kunde als sleutel tot succes

In 1993 startte Philippe Snick, voormalig voorzitter van De Hanze, als voedingstechnoloog en flavourist zijn eigen bedrijfje als agent in voedingsadditieven en flavour consultant.
Lees meer »​

Overlijden schoonvader past voorzitter Francis Callewaert

Met droefheid melden wij u het overlijden van de heer Herman Deijnckens, schoonvader van past voorzitter Francis Callewaert.
Lees meer »​

Nog even genieten van de zomer ….

en vanaf september gaat De Hanze opnieuw van start met het volgende programma:
Lees meer »​

KOOKEET - Openluchtrestaurant met 6 sterren

De achtste editie van Kookeet wordt eind september opnieuw dé culinaire ontmoetingsplek voor fijnproevers, bourgondiërs en gastronomen, waar de meer dan 100.000 bezoekers zelf hun menu kunnen samenstellen.
Dit jaar heeft Kookeet de eer om top-patissier Roger Van Damme als gastchef te verwelkomen.
Lees meer »​

Brugge verwelkomt Wereldkantcongres ‘Living Lace’

Zo vernemen we van Hanzelid Sarah Cornand, Sales Manager van het congresbureau Meeting in Brugge.

Van 13 tot 25 augustus 2018 komt de magie van de kant inderdaad tot leven in Brugge met een veelzijdig en interessant programma, waaraan enkele duizenden kantliefhebbers en -experts uit de hele wereld zullen deelnemen. Brugge en kant zijn sinds mensenheugenis onlosmakelijk met elkaar verbonden en daardoor alleen al is het de uitgelezen locatie.
Lees meer »​

Verslag en foto's vriendendinner - Viering De Hanze 40 jaar!

De Hanze viert haar 40-jarig bestaan, in stijl
Met (bijna) 360° zicht op de toekomst!
Doen we, wat we zelf doen, ook beter?
Lees meer »​

Dromen – Durven – Doen

“Begin juli begint de reis van ons leven. Wie dit wil, kan ons volgen via onze reisblog. Hiervoor volstaat het in te loggen op onze website www.patriek-hilde-ruben.be en in te schrijven op onze nieuwsbrief (icoontje rechtsboven). Je zal dan via het mailadres notification@tangatanga.com een bevestiging krijgen dat je bent ingeschreven. De maandelijkse nieuwsbrief zal ook via dit mailadres verspreid worden!”
Lees meer »​

Verslag en foto's bezoek Triënnale Brugge

Op zaterdag 9 juni waren we met niet minder dan 82 deelnemers ingeschreven en aanwezig voor een bezoek aan de Triënnale.

Om 10.30 uur stipt was iedereen paraat in de hall van Crowne Plaza en konden we dankzij de perfecte organisatorische voorbereiding van Carine onder begeleiding van 4 gidsen, waaronder ons lid Mieke Vandemoortele, vertrekken voor een 2 uur durende ontdekking van Brugge als vloeibare stad.
Lees meer »​