REMINDER: Niet te missen: Happy Hour op 30 augustus van 19 tot 20 uur

De zomerstop van de activiteiten van De Hanze is ingezet en we genieten volop van de zomerse dagen ….
 
Vooraleer we er in september weer volledig invliegen, maken we op donderdag 30 augustus nog even tijd voor een gezellige zomerbabbel.

In de nasleep van het schitterend feest van 40 jaar De Hanze, kiezen we deze keer voor ‘Tearoom Westhinder’, de prachtige nieuwe zaak van Hanzelid Nadine Dewulf!

Tearoom Westhinder in Wenduine is wellicht één van de meest exclusieve horecazaken aan de Vlaamse kust. Exclusief betekent in dit geval een ligging die uniek is aan de Belgische kust. Je vindt de Westhinder op het einde van het verharde wandelpad vanuit Wenduine richting De Haan. In 2017 werd de 'Cabane' afgebroken en vervangen door een volledig nieuw gebouw met meer mogelijkheden om volop te genieten van zon, strand en zee…

Locatie:

Westhinder

Westdijk

De Haan-Wenduine

(Koninklijke Baan – wandelpad ter hoogte van kilometerpaal 18.5)

 

Gespreksstof zal er wellicht genoeg zijn. Wij voorzien tijdens het Happy Hour (van 19 tot 20 uur) dranken en borrelhapjes. Wat je na 20h bestelt, is op eigen kosten. Wees dus zeker op tijd ….

Verwittig ons alvast vooraf van je komst zodat we zicht krijgen op het aantal aanwezigen.

Inschrijven via de gebruikelijke link!

Praktisch

Datum:
30-08-18 19:00 tot 20:00
 
Deelnameprijs
€ 0
 
Bij 'no show' wordt een fee aangerekend van 30 €.
Plaats:
Westhinder, Westdijk, De Haan-Wenduine


OPGELET: Leden die kozen voor het all-events forfait : gelieve altijd uw aanwezigheid te bevestigen of tijdig te annuleren als u verhinderd bent !


Registreren voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk!